Onderzoek

Empirisch onderzoek kost veel tijd. Het opzetten van het onderzoek en het analyseren van de resultaten kost natuurlijk tijd. Maar de handling van uw vragenlijsten en het coderen van de dataset kost ook tijd, tijd die u zich kunt besparen.

Met een emailenquete zijn uw resultaten al ingevoerd en klaar voor gebruik in SPSS, SAS of R. Zo kunt u direct beginnen met uw analyse.

Speciaal voor onderzoek

De enquêtes van emailenquete zijn toegesneden op wetenschappelijk gebruik. Zo wordt bijvoorbeeld het open source-pakket R ondersteund en is de volledige dataset met enqueteresultaten downloadbaar. U kunt dus zelf bepalen welke statistische methoden u gebruikt in uw analyse.

Longitudinaal onderzoek

Elk record in uw dataset bevat datum en tijdstip van invulling zodat de enquêtes van emailenquete uitstekend in te zetten zijn voor longitudinaal onderzoek.

Filteren en koppelen van bestanden

Met controlled distribution kunt u dubbele inzendingen of ongeoorloofde inzendingen eenvoudig uit de dataset filteren en controlled distribution maakt tevens koppeling aan bestaande bestanden mogelijk.

Nu beginnen met uw onderzoek?

Kijk hier hoe u snel en eenvoudig uw eigen vragenlijst maakt of bekijk hier welke enquêtevorm voor u de beste is en begin direct met uw onderzoek.